Spar penge på dit boligkøb med en boligadvokat

27 October 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Da et boligkøb for de fleste, er den største investering de gør og det har stor økonomisk indflydelse på deres liv og økonomi, er det vigtigt at det bliver gjort med mindst mulig risiko. Derfor er det en god ide at få en boligadvokat med indover, gerne så tidlig i processen som mulig.

Du kan med fordel allerede hyre en boligadvokat inden du går i banken og forhandler et boliglån og tag gerne din boligadvokat med. Du kan læse mere om køb og salg af bolig her http://www.freinsilber.dk/koeb-salg-fast-ejendom/.

Den vigtige forhandling

Mange tror at deres bankrådgiver er deres, men det passer ikke i realiteten. Deres bankrådgiver er ansat af banken og ansat til at sikre at det er banken der får den bedste handel. Ikke at din bankrådgiver vil snyde, men han vil ikke automatisk give dig den bedste handel og derfor er det vigtigt at have en erfaren forhandler med, for selv små forskelle kan have stor betydning over en 30 årig periode. Måske endda så meget at du kan få lavet de to dyreste rum i boligen. Bad og køkken. En dygtig boligadvokat vil altså tjene sin egen hyre hjem flere gange.

din boligadvokat kan også hjælpe med at finde ud af om kommunen har planer, positiv som negative som vil have indflydelse på din beslutning om at købe i området. En motorvej i baghaven er sjældent noget de fleste er vilde med. 

Du kan også med fordel tage din boligadvokat med, når der skal forhandles med sælger og ejendomsmægleren. Han ved hvilke områder der oftest giver et godt prisnedslag og modsat dig sidder han ikke og drømmer om indretning eller hvor dejligt det bliver at bo i boligen. 

Han kan også være behjælpelig med at få lavet skøde og få det tinglyst. Det er både dig og sælger der skal underskive via NemID.

More articles