Slip for loppeplagen med loppepiller til hund

11 May 2020 Astrid Pedersen

De fleste hunde ejere kender til den evindelige loppe plage, som hærger uafbrudt. Hunde kan pådrage sig de irriterende små parasitter når de leger med andre hunde, eller sågar når de blot render rundt i naturen.

Loppers æg kan ligge i dvale i årevis, for eksempel i et gulvtæppe, og pludselig vågne op til dåd med nyudklækkede lopper i det øjeblik de opdager en mulig vært i nærheden. Og på ingen tid vil din hund være inficeret med de små blodtørstige krapyl, som forårsager kløende stik og potentielt spreder sygdomme til hunde såvel som til mennesker.

Beskyt hunden mod lopper med loppe piller til hund

Derfor bør du, såfremt din hund har pådraget sig lopper, sørge for at den får et grundigt loppebad. Et loppebad slår såvel lopper som æg ihjel, og dermed er du af med lopperne på hunden. Der ud over skal tæpper og møbler i hjemmet desinficeres og sprayes, således at der ikke er hverken lopper eller æg deri. Og så skal hunden beskyttes mod fremtidige loppe angreb, så at den slipper for ubehaget – og du for besværet – derved.

Der er flere måder hvorpå du kan beskytte hunden mod såvel lopper som imod andre parasitter, for eksempel tæger og flåter. Du kan vælge at købe loppe dråber fra et af de kendte og velansete brands inden for området. Dråberne påføres hunden lige bag dens øre, hvorefter det fordeler sig i resten af huden via blodet. Det er dog ikke alle hunde, som tager lige godt imod disse dråber, som kan forårsage sår eller udslæt. Og derfor kan du med fordel prøve loppe piller til hund.

Hvor køber jeg loppe piller til hund?

I den online shop på dyreverdenen.dk kan du finde et stort udvalg af loppe og flåt midler til de firbenede – se dem alle på dyreverdenen.dk

More articles