Slagter leverer det bedste kød til fryseren

29 January 2020 Søren Black

editorial

Den bedste slagtning giver det bedste kød

Der findes næsten ikke noget så godt som at sætte tænderne i en stor og lækker bøf. Især ikke når du ved, at dyret er blevet slagtet på den allermest fornuftige og skånsomme måde. For kvalitet og dyrevelfærd hænger nøje sammen. Hvis dyrene for eksempel er stressede inden de slagtes, så bliver det kød, der ender hos forbrugeren af en ringere kvalitet. Så både af hensyn til dyrene og dem der skal spise dem, så handler det om at slagte på den mest ordentlige måde. Hos Kosakgårdens Slagteri slagtes der hver mandag og tirsdag, mens resten af ugen bruges på udskæring. Det giver de lækre kvalitetsprodukter, som kunderne kommer for at købe.

Giver dyrevelfærd den højeste prioritet

Kosakgårdens Slagteri er et veterinærgodkendt slagteri, der har eksisteret siden 1976. Her bliver der både slagtet, udskåret og solgt kød til den store guldmedalje. Dette slagteri er desuden godkendt til økologisk slagtning, så du er sikret de bedste produkter fra det dyr, du ønsker at tage med hjem. I disse år er der kommet mere fokus på, hvordan man behandler de dyr, der slagtes. Derfor har Kosakgårdens Slagteri valgt at give dyrevelfærden den højeste prioritet, så der aldrig er noget at komme efter her.

Få kødet skåret som du ønsker

Hos Kosakgårdens Slagteri kan du både få lam, geder, grise, kreaturer og vildt. Du får kødet skåret, som du ønsker, hvorefter det bliver mærket og vakuumpakket. Ved at kødet bliver pakket rigtigt, kan det holde sig længere i din fryser. Dette slagteri har en masse aftaler med forskellige gårde rundt om i området, som der slagtes for efter forudgående aftale. Så ønsker du at fylde fryseren med en ¼ okse eller en god gang lækkert hakkekød fra en frilandsgris, så er Kosakgårdens Slagteri det rette sted at henvende sig.

Læs mere på:

http://www.kosakgaarden.dk/

More articles