Skriv bøger om asset management

02 August 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har nok hørt om, at politikkerne siger, at Danmark skal leve af deres know how i den forstand, at vi skal uddanne studerende til at besidde, formidle og udvikle viden, som de kan bruge i ind- og udland.

Den viden skal de videreføre og bruge til for eksempel at opfinde nye landvindinger af teknologi, som på ingen måde behøver at være store maskiner, man bygger broer med, men det kan være nogle helt små ting som høreapparater, som er med til at gøre en forskel på både individ-niveau, men også for flere mennesker.

Måske er den opfindelse endnu ikke blevet opfundet i nogle afart endnu, så danskerne bliver banebrydende på den front.

Men for at kunne komme så langt, så skal man jo have noget viden, man kan arbejde videre ud fra, og den er ofte akkumuleret over rigtig lang tid.

Det er på samme måde som dem, der læser matematik, at de også skal lære af de gamle grækeres metoder, før de kan bruge dem og måske udvikle deres egne metoder.

Godt nok har vi sjældent de oprindelige kilder fra de første forgangspersoner, men vi har gengivelser, som er nok så korrekt, at vi nogenlunde kan stole på, at de er retvisende.

Men hele kulturer er endda gået i glemmebogen og kun refereret videre til vor tid, fordi nogle andre kulturer har omtalt dem i deres kilder fra deres samtid.

Disse kulturer ender med at blive helt glemt i fremtiden, fordi vi ikke har noget bevaret fra deres tid.

Og med den lange introduktion kan vi sige, at hvis du arbejder med asset management Copenhagen og har gjort det længe, så skal den viden ikke gå til spilde.

Selvom du synes, det måske ikke er banebrydende, så kan folk lære af dine beregninger, erfaringer og videre, så de ikke skal starte helt fra bunden igen.

Så giv menneskeheden og verdenskulturen din viden videre ved at nedfælde det i en bog, om den så udkommer digitalt, i fysisk form eller begge dele.

More articles