Skift selv din Iphone 8 skærm

25 January 2022 Agner Clausen

editorial

Tag det roligt. Det er ikke en katastrofe, at du har smadret din Iphone 8 skærm. Det er nok sket for os alle, at vi har tabt telefonen. Og så tænker du måske, at du skal sende din Iphone på værksted. Men kan det svare sig økonomisk? Et andet alternativ er selv at skifte skærmen. Jamen, siger du måske, jeg er ikke specielt teknisk. Men de allerfleste vil nok kunne skifte skærmen, hvis de bare får lidt hjælp på vejen.

Fordele ved selv at skifte en Iphone 8 skærm

Der er mange fordele med at skifte skærmen i stedet for blot at købe en ny telefon. Selvfølgelig er det den økonomiske side af sagen. Man kan spare tusindvis af kroner ved at reparere telefonen i stedet for at smide den væk. Det er jo i sig selv argument nok. Men mindst lige så vigtigt er det, at du på den måde gør kloden, og det der lever på den en tjeneste. Det er desværre blevet meget almindeligt, at man smider ting væk i stedet for at reparere dem. Og det er noget som belaster miljøet rigtig meget.

iphone 8 skærm

Først skal alle de ressourcer, der skal til produktionen udvindes. Så skal disse ressourcer fragtes til Kina. Når tingene er producerede, skal de igen transporteres tusindvis af kilometer. Det er alt sammen noget som øger CO2 aftrykket.

Sådan skifter du din Iphone 8 skærm

Et oplagt forslag er at købe sin skærm hos Phone Parts. Og det er faktisk rørende billigt at købe en ny skærm til Iphone 8. Man kan få en skærm til omkring 140 kr.! Så har man også råd til at købe lidt værktøj til arbejdet. Kontakt gerne Phone Parts med hensyn til, hvilket værktøj du har brug for. Find vejledning på phone-parts.dk eller på YouTube. Støder du på problemer undervejs, er du velkommen til at kontakte Phone Parts. De har dygtige teknikkere, som sidder klar for at rådgive dig, og hjælpe dig videre hvis du er gået i stå undervejs.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://alltomfinanser.se/

https://dina-finanser.se/

https://familje-ekonomi.se/

https://fina-finanser.se/

https://finansbloggaren.se/

https://finansbloggarna.se/

https://finanslivet.se/

https://hemmets-ekonomi.se/

https://penga-bloggen.se/

https://svensk-ekonomi.se/

https://svenska-finanser.se/

https://vår-ekonomi.se/

More articles