Skal du have malet gulvet efter en gulvafslibning på Sjælland?

28 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

En af grundene til, at du gerne vil have lavet en gulvafslibning derhjemme på Sjælland, kan være fordi, du gerne vil have forvandlet gulvet til at se funklende flot ud på ny.

Derfor er planen egentlig, at du gerne vil have lavet malet gulvet i en ny farve, men du kan godt se, at det ikke kan svare sig at male gulvet direkte, for så flot ser gulvet ikke ud, at det fortjener en maling med det samme.

Godt nok er det klart, at du kan dække pletterne og noget slitage samt andet med maling, men der er også splinter og nogle knaster i gulvet, som det giver sig selv, at man ikke bare kan male henover, så du har besluttet dig for, at en gulvafslibning på komme på tale først.

Derfor tjekker du Gulvkanonen priser for, hvad der er af muligheder her for at få lavet en gulvafslibning, og du tager beslutningen om, at det er dem, som der skal lave din gulvafslibning.

gulvafslibning på Sjælland

Vent lidt efter gulvafslibningen, før du maler gulvet

Man kan jo lige så godt få slebet de pletter væk, nu man er ved at forvandle gulvet, for selvom man ikke vil kunne se det for malingen bagefter, så kan det genere en, at man ved, at man bare har malet henover dem og ikke fået dem fjernet til at starte med.

Du slipper heldigvis for en gulvafhøvling, for så medtaget var gulvet ikke, så en gulvafslibning var nok.

Men du kommer ikke udenom at få lavet en efterbehandling, for det er din sikring for, at gulvet kommer til at kunne holde længe bagefter.

Men derfor kan du så ikke lige begynde at male gulvet med det samme, lige efter den efterbehandling er blevet lagt, for den skal lige have lov til at virke i et stykke tid, inden man kan benytte gulvet igen.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://visstedu.se/

https://aktiv-fritid.se/

https://din-fritid.se/

https://familjehobby.se/

https://fritid-natur.se/

https://fritidsbloggaren.se/

https://hobby-bloggaren.se/

https://hobby-fritid.se/

https://hobbyknep.se/

https://hobbymannen.se/

https://hobbyochfritid.se/

https://hobbyposten.se/

https://vimedhobby.se/

More articles