Skab eksotisk stemning i haven med en hængekøje

11 May 2020 Astrid Pedersen

Er du blandt de heldige som er velsignet med en dejlig have – og måske endda skyggegivende træer og buske? Så har du den perfekte ramme omkring en afslappende oase i de lune sommermåneder.

De afstressende virkninger ved havearbejde og hygge i det grønne er videnskabeligt bevist. Natur, solskin, frisk luft og blå himmel er en sand lise for sjælen. Og har du oven i købet mulighed for at hvile i en lækker hængekøje, har du noget nær den perfekte opskrift på den ultimative afslapning.

Hvorfor skal jeg købe en hængekøje?

En hængekøje er for dig som nyder at tilbringe tid i den friske luft og lytte til fuglefløjt i løbet af de lange, lune sommerdage. Fordelen ved en hængekøje frem for en solvogn eller en solseng er, at en hængekøje tilpasser sig kroppens facon, og dermed på én og samme tid støtter og giver efter.

Du vil lynhurtigt finde afslapning og afstresning i din hængekøje, som blidt vugger dig ind i en behagelig eftermiddags slummer. Du kan døse hen mens du lytter til en podcast eller til blid musik i dine hoved telefoner – eller blot til fuglenes kvidren.

Hvilken slags hængekøje skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige typer hængekøje – og hvilken du skal vælge kommer meget an på dine behov. Du behøver for så vidt ikke at være i besiddelse af et eller flere store træer for at kunne montere din hængekøje. Til dette formål kan du nemlig anskaffe en hængekøje på stativ, som overflødiggør træer til ophængning.

Hængekøjer fås i mange forskellige farver og udformninger. Hvis du vælger at købe din hængekøje gennem hængekøje.dk er du garanteret en hængekøje i høj kvalitet, fremstillet af rene materialer under etisk bæredygtige forhold af prima håndværkere i Mexico og i Brasilien.

Du kan finde din nye hængekøje på hængekøje.dk

More articles