Sikkerhed på cykelstien for dit barn

17 November 2021 Maria Laugesen

editorial

Cyklen er et herligt transportmiddel – også for børnene. Det er både nemt og praktisk, og samtidig giver det frisk luft og motion. Men hvordan sikrer du bedst, at dit barn er trygt og sikkert, når cykelturen går til skolen, venner og familie eller bare ud på tur?

Husk altid hjelmen

Din søn eller datter skal selvfølgelig introduceres til alle de kendte regler, vi har på cykelstierne. Hold til højre, orientér dig, giv tegn og ikke mindst koncentrér dig om det, du er i gang med. Så får man en sikrere cyklist, både for sig selv og alle andre, der færdes på vejen og cykelstierne. 

Men selvom man overholder alle regler og bliver rigtig dygtig til at cykle, så kan der alligevel ske uheld. Og her er det af absolut største nødvendighed, at man cykler med hjelm. Det gælder for både børn og voksne, men særligt hos børnene er cykelhjelmen helt uundværlig.

image

Skulle det ske, at man falder på cykel, så beskytter hjelmen nemlig mod alvorlige hovedskader og mindsker risikoen for at slå hovedet (og hjernen) alvorligt.

Få flotte og effektive cykelhjelme til børn

Når du skal finde en cykelhjelm til din søn eller datter, så kan du besøge https://www.cykelhjelm.dk/shop/boern-15c1.html. De har nemlig et stort udvalg af hjelme til børn i alle aldre, og her kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top.

Alle deres cykelhjelme til børn er sikkerhedsgodkendte og lever op til alle gældende krav. De er bl.a. udstyret med sikkerhedsreflekser og bedre synlighed samt skruespænde i nakken for fleksibel pasform. De har en lang række egenskaber, som gør dem både utrolig praktiske, sikre og ikke mindst komfortable at bruge.

Du kan starte med at måle omkredsen på barnets hoved, for at finde ud af hvilken størrelse og dermed hvilke modeller, der passer til lige netop dit barn.

More articles