Senge skal udskiftes løbende og tilpasses ens behov

11 April 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kommer til at ligge i mange senge gennem ens liv, og de første kan man nok dårligt huske, at man har ligget i, medmindre man ser billeder af dem.

Det er jo de små som vugger og små børnesenge. Man kan endda være så “heldig” at skulle dele en seng med ens søster eller bror, og den seng kan endda stå i samme rum som senge, hvor andre søskende holder til.

Tit har man jo også sneget sig ind i ens forældres seng, fordi man havde det trygt hos dem, når man havde mareridt, eller man bare ikke kunne sove.

Som regel er det da også en flytning, der kommer på tale, når man skal til at forøge familien, så medlemmerne i familien kan få deres egne værelser, for selvom de kan blive nødt til at acceptere at dele værelse og måske seng med ens søskende til at starte med, så kommer der et tidspunkt, hvor man vil have ens eget værelse – og seng.

senge

Man skal ikke gå på kompromis med ens seng

Så vokser man jo også, så man er nødt til at have en større seng, og til at starte med kan det være en køjeseng, da den er populær hos de små størrelser.

Senere kan det blive til en skibsbriks eller især en sovesofa, der er populær hos mange teenagere, og den er – ligesom en køjeseng – en god måde at udnytte pladsen på i et lokale.

Senere igen vil man da have en ordentlig seng, som voksne bruger, men selv her er man ikke færdig med at skifte seng, for man kan få andre behov med tiden.

Og siden ens søvn er så vigtig for ens ve og vel, så er der intet i vejen for, at man vælger ens seng blandt luksus senge, så man virkelig kan komme til at sove godt om natten.

More articles