Sådan vælger du en elektriker

19 January 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Når det kommer til valget mellem elektrikere, så har du nok fundet ud af, at der er mange om buddet. Det betyder også, at det kan være svært at beslutte sig for, hvem der skal bruges. For hvad skal der egentlig kigges efter, når der hyres en elektriker? Lad os prøve at komme med flere bud herunder. 

Hold øje med dette ved din elektriker

Har elektrikeren erfaring med din opgave?

Som noget af det første er det aktuelt, at elektrikeren har erfaring med det arbejde, du skal have løst. Det er uanset, om der er tale om diverse el-installationer i din private bolig, du skal have opsat en varmepumpe eller du måske ønsker at installere overvågning. Med andre ord, find en der matcher din opgave, så er du nemlig sikker på, at du kommer i ekstra gode hænder. 

Er der fokus på kundetilfredsheden?

En anden ting du kan være opmærksom på er, at elektrikeren har din kundetilfredshed for øje. I alle situationer hvor det er nødvendigt at hyre hjælp, så har serviceniveauet utrolig meget at sige. Og for mange er det med til at påvirke, om man har lyst til at komme igen. Hvis du har det på samme måde, så hav det allerede i baghovedet, når du ringer til elektrikeren. 

Er elektrikeren medlem af Tekniq?

En tredje ting der også altid er vigtigt, er kvaliteten af det arbejde, der leveres. Her kan du naturligvis altid kigge efter den erfaring, firmaet har. En anden ting du også kan holde øje med er, om din elektriker er medlem af Tekniq, som er installatørernes landsorganisation. Det er nemlig et kvalitetsstempel i sig selv, når elektrikeren er medlem her.

Hvis du som udgangspunkt har fokus på disse ovenstående ting ved din kommende elektriker, så er der gode muligheder for at finde en dygtig fagperson til at hjælpe dig. Du kan allerede starte her: https://www.henrikfrost.dk/elektriker-koge. Frost El-teknik har nemlig lige de kompetencer, du sikkert leder efter.

More articles