Sådan kan du tjekke, om du kan få erstatning for dit aflyste Norwegian fly

07 December 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Var dit fly med Norwegian aflyst, er du sikkert rimelig bitter over det nu. Lige meget om det var, da ferien startede, og du derfor var nødt til at vente på et andet fly, eller det var på vej hjem, og du blev forsinket i forhold til, hvornår du skulle være hjemme, er det bare virkelig træls. Hele den usikkerhed, der er forbundet med det, er bare ikke en sjov måde for dig at starte ferien på. 

Hvis dit Norwegian fly var aflyst, er det meget muligt, at du har krav på erstatning. Et godt sted for dig at tjekke det er hjemmesiden flypenge.dk. De har nemlig stor forstand på Norwegian aflyst fly. Faktisk har de skabt en beregner, så du bare på to minutter kan finde ud af, om du har krav på en erstatning eller ej. 

Hvis du har krav på en erstatning, hjælper flypenge.dk dig gerne med at få fat på den. Dermed slipper du for at hænge i endeløse telefonkøer eller at vente på, at der er nogen, der svarer på en chat eller en e-mail. Flypenge.dk tager en procentdel af erstatningen, hvis du får den, men du får selvfølgelig stadig størstedelen af den. 

image

Norwegian – Rejser fra Norden til det meste af verden 

Norwegian har rigtig mange flyvninger fra Norden til resten af verden. Det er både Europa, USA, Asien, Caribien, Sydamerika og det nordlige Afrika. Selvom du måske er lidt bitter over, at dit fly sidst blev aflyst, er de ikke til at komme uden om, når du gerne vil ud at opleve verden. De har nemlig nogle meget konkurrencedygtige priser, og du kan hurtigt komme om på den anden side af jorden med bare en mellemlanding i Stockholm eller Oslo. Verden er altså virkelig blevet lille og let tilgængelig, efter at Norwegian åbnede for deres mange ruter. 

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://b2bblogg.se/

https://bizzbloggar.se/

https://b2bnewz.se/

https://b2bnytt.se/

https://biz2biz.se/

https://bizbiz.se/

https://biztips.se/

https://business-bloggen.se/

https://handelsbloggen.se/

https://svensk-b2b.se/

https://svenska-verksamheter.se/

https://verksamhetsbloggen.se/

More articles