Sådan her kan du finde den rette emballage

06 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man skal hverken bruge for meget eller for lidt emballage, når man skal pakke ting ind.

Det gælder både, om det skal sendes rundt af andre eller transporteres over afstande af en selv, eller man bare skal pakke det væk.

Det handler i alle tilfælde om, at det skal være pakket forsvarligt, så tingen eller tingene ikke kommer til skade, mens man stiller det væk eller transporterer det.

Så som det første skal man vide sig sikker på, om indpakningen sker på baggrund af transport, der kan være ujævn eller meget lige, sammen med andre sager, eller man skal pakke noget væk, som skal være dækket forsvarligt til for at kunne klare mug, kulde og varme over måske flere år.

Dernæst skal man så se på, hvad man skal pakke ind, om det er skrøbeligt eller hårdført, for det skal heller ikke veje for meget både med tanke på, at det kan blive tungt, og det koster for meget i forsendelse.

Emballage

Emballagen skal altid være valgt med omtanke og omhu

Bagefter skal man se på, at man pakker det ind i en kasse, der ikke er for stor, så du skal bruge meget bobleplast i kassen, og den fylder for meget, når man skal opmagasinere kassen i en bil eller på et loft.

Måske kan du også bare nøjes med at pakke det givne ind i bobleplast med tape om.
Det er meget forskelligt, hvad der bedst kan svare sig.

Der er desværre ikke altid en guide til, hvordan man gør det bedst, for der er mange forskellige ting, man kan pakke ind.

Så det er noget med at prøve sig frem, og så skal man huske på, at man bliver bedre fra gang til gang.

Men man skal helst være på den sikre side, når man pakker ind med emballage, så brug lige et lag mere.

More articles