Sådan giver du din have en make-over

03 November 2021 Steffen Petersen

editorial

Synes du, at din have trænger til en make-over? Så skal du måske i gang med at finde på nogle idéer til, hvordan du kan ændre udseendet i din have. Eller i hvert fald give haven et løft. Læs med her, og lad dig inspirere til, hvordan du kan få en flot have at se på. 

 

 

1. Køb nye krukker til haven

Hvis du elsker planter og blomster ude i din have, så kan du overveje at købe nogle farverige krukker til din have. Det kan gøre, at din have bliver mere indbydende at se på med lidt flere farver. Det kan være krukker i alle slags størrelser, som du kan købe til din have. Det kan have en flot virkning på din have, hvis du vælger mere farverige krukker, fremfor de almindelige brune.

 

2. Få lagt en ny træterrasse

Ofte har man også en terrasse ude i sin have. Hvis du synes, at din terrasse kunne trænge et løft, så kan du overveje at få lagt en ny terrasse. Måske du kan finde en terrasse, hvor træsorten er anderledes eller så kan du finde terrassertyper, der ikke kræver nær så meget arbejde, som den gamle. Søg på Google på træterrasse tilbud, og se om du kan finde et tilbud, der passer med dit budget. 

 

3. Få købt pæne ting til haven

Der er mange ting, som du kan købe til din have, der kan gøre det mere hyggeligt. Det kan f.eks. være lanterner, eller julelys, som du kan hænge op i dine træer. Det kan gøre, at du har mere lys derude om aftenen, hvis du gerne vil tilbringe noget af din tid ude på terrassen med et glas vin. Det kan også være, du ønsker at få hængt nogle fuglehuse op, så du kan nyde godt af dyrelivet ude i haven. Mulighederne er uendelige, så du kan også få inspiration ude i dit lokale plantecenter, hvordan du kan indrette din have. 

More articles