Sådan finder du de rette festartikler

30 August 2018 Emilie Jacobsen

editorial

Når du skal holde en fest, er det vigtigt, at du får valgt de rette festartikler. Det er med til at gøre, at du kan skabe den helt rigtige stemning. Hvis du er i tvivl om, hvilke former for artikler, du skal vælge, eller du gerne vil have en guide, så du hurtigt kan træffe det rigtige valg, får du den her. Vi har fået inspiration fra webshoppen ctiparty.dk, der forhandler en lang række forskellige former for festartikler.

Fødselsdag: En fødselsdag er en stor og festlig dag. Derfor skal der selvfølgelig være masser af farver og gang i de festartikler, du vælger. Derfor er balloner, flag, lys og konfettirør det oplagte valg. Der får du virkelig sat gang i festen på en hurtig og effektiv måde. 

Bryllup: Er det derimod et bryllup, som du skal holde, er det en god ide, at du toner pynten en anelse ned. De fleste foretrækker et mere klassisk og romantisk look til deres bryllup. Gå efter kunstige rosenblade, ensfarvede lys og vimpler. 

Barnedåb og konfirmation: Selvom der er stor forskel på, hvor gammelt barnet er til de to fester, vil pynten i mange tilfælde være meget ens. Du tager udgangspunkt i barnet, der er i centrum. Til en barnedåb kan du pynte op i lyserød eller lyseblå farver, mens det til konfirmationen er god skik at lade konfirmanden vælge. 

Bryllupsdag: Skal I fejre jeres bryllupsdag, kommer det meget an på typen af fest. Skal der være gang i den, kan I gå efter mange forskellige farver. I kan for eksempel pynte lokalet op med vimpler og guirlander.

Hvis I hellere vil have en mere stilet fest, kan I vælge nogle mere nedtonede farver. Balloner i enten sølv eller guld, alt efter hvilken bryllupsdag, der er tale om, vil dog altid være med til at skabe en flot effekt. 

More articles