Så går turen igen til Sonnerupgaard Gods!

11 April 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du har været på Sonnerupgaard Gods før, så ved du, hvad der er at glæde sig til!

Hvis du aldrig har været der, så er der virkelig noget at se frem til, som vil give dig en god oplevelse, som du sent glemmer.

Selv hvis du har været der før, så kan man opleve nye vinkler af det samme sted, og man kan måske være heldig, at der sker noget andet derude, end hvad man er vant til; og ellers støder man måske på nye mennesker, som man ender med at blive venner med.

Sådan er det bare med Sonnerupgaard Gods, for det er det sted, hvor man mødes og kommer hinanden ved, om det er som et par, en vennegruppe eller endda et firma, der skal på kursus eller til firmaarrangement.

Der kommer mange forskellige typer her, men stort set alle kan komme hinanden ved og nyde det gode selskab.

Sonnerupgaard Gods

Sonnerupgaard Gods bliver en del af dig

Man kommer jo til stedet med en positiv attitude, og det er den samme indstilling, som langt de fleste dukker op med også; så når stemningen på forhånd er så god, så kan den kun gå i én retning, og det er opad.

Personalet står også til din rådighed og har et smil på læben til at assistere dig med stort og småt.
Der skal ikke mangle noget her, for det skal ende med at blive den uforglemmelige oplevelse, om du kommer her for første gang, eller om ikke længere har tal på, hvilken gang det er, man besøger stedet.

Og det er pointen: Man bliver aldrig træt af det, og man leder næsten efter en årsag til, hvorfor man vil besøge stedet.

Men der er ingen grund til at opfinde en undskyldning, for du skal lade sig selv (og dem, du tager med) besøge stedet, om der er en stor grund eller ej.

More articles