Remaljering af badekar – når badekarret skal være flot igen

09 July 2020 Astrid Pedersen

Hvis du er ås heldig at være i besiddelse af et badeværelse indeholdende et stort og rummeligt badekar kan du potentielt spare en formue på dyre wellness klinikker og spa ophold. Et badekar kan nemlig sagtens tilbyde den samme grad af afslapning som du finder i spa afdelingerne på de fineste luksus hoteller.

Det er tilmed muligt at slappe endnu bedre af i sit eget badekar eftersom man selv er herre over flere forskellige parametre. Blandt andet kan man selv bestemme hvor varmt vandet skal være, hvilke duftende og helsebringende olier, urter eller salte, som skal tilsættes, og om der skal være musik til badet – og i så fald hvilken. Og når badet er overstået kan man gå direkte i seng uden at skulle i tøjet og hjem med bil eller med offentlig transport.

Kan mit slidte badekar blive pænt igen?

Dette forudsætter selvfølgelig at dit badekar er pænt og lækkert. Emaljen på karrets inderside må helst ikke være misfarvet, ridset eller skrammet. Dette vil ikke fremme den gode wellness oplevelse – og så er det faktisk temmelig uhygiejnisk. I de mange revner og skrammer samt i de misfarvede aflejringer af kalk og okker kan der nemlig gemme sig bakterier og svamp. Disse mikro organismer er potentielt sygdoms fremkaldende. Du kan således risikere dit helbred ved at tage lune karbade i et skrammet og slidt badekar. Og derfor bør du få gjort noget ved det i en fart.

Du behøver dog ikke at gå så langt som til at skifte badekarret ud. Dette er en både dyr og tidskrævende manøvre. I stedet kan du vælge en reemaljering. En dygtig og rutineret badekarsmaler kan i løbet af få timer reemaljere dit badekar så det kommer til at stå som ganske nyt igen. Hvis du ønsker et tilbud på reemaljering af badekar kan du kontakte Ny Emalje via hjemmesiden ny-emalje.dk

More articles