Redningsveste i høj kvalitet: Find dem online

17 September 2020 Astrid Pedersen

Skal sommerferien tilbringes til søs? Så har du og din familie mange hyggelige og spændende timer i vente.

Det at se sit land fra søsiden er en uforglemmelig og mindeværdig oplevelse – og der er nærmest uendelige muligheder for hvorledes man kan tilrettelægge sin sejlferie. I kan vælge at ligge for anker ud for en af de billedskønne kyster som kongeriget kan byde på. Eller I kan sejle ind i en af de mange hyggelige marinaer eller havne nær byerne, hvor I kan få vasket tøj, tanket op og provianteret.

Alt i alt er en båd et super alternativ til et sommerhus eller til en campingvogn eller autocamper. I får alt andet set en del mere med en båd end med et sommerhus – oplevelserne er nærmest indbygget i en sejlferie. Og I slipper for irriterende bilkøer samt overfyldte campingpladser når I vælger båden frem for bilen.

Gå ikke ned på udstyr når I står til søs

Er det første gang I skal tilbringe sommeren på familiens båd er det værd at huske de vigtigste ting. Selve båden skal være forsynet med det rette bådudstyr – ikke blot anker, rat og elektronik, men også kedelige ting så som toiletvæske og andet sanitært udstyr.

Samtidig er det vigtigt at besætningens medlemmer – altså din familie – er behørigt beskyttet. Når I er i åbent vand skal alle på din båd ifølge loven være iført redningsveste. Skulle uheldet så være ude er alle – store som små, og selv kæledyr – beskyttet mod drukning. Også de af jer som måske endnu ikke har lært at svømme.

Hvor finder jeg redningsveste til børn og voksne?

Hvis du leder efter en forhandler af bådudstyr, som er leveringsdygtig i godkendte redningsveste, kan du med fordel vælge Bådbiksen. Du kan se det store udvalg af redningsveste i den online shop på baadbiksen.dk/baadudstyr/19-redningsveste/

More articles