Professionel rengøring til private og erhverv

23 November 2018 Astrid Pedersen

editorial

Drømmer du om at komme hjem til rene stuer hver dag – eller møde op til velduftende kontorlokaler hver morgen? Så kan du med fordel kontakte DVDMV for et tilbud på professionel rengøring til erhverv eller private.

Kvalitetsrengøring hos danske DVDMV

DVDMV er en forkortelse for ”Det Var Det, Min Ven” – og dette er betegnende for attituden hos det uafhængige rengøringsfirma af samme navn. Hos DVDMV er du sikker på at få en professionel og samtidig personlig behandling, når du booker såvel privat rengøring som rengøring af kontor eller erhvervslokaler. DVDMV udfører rengøringsopgaver med håndværksmæssig stolthed og faglig integritet, hvor hovedvægten er lagt på kundens tilfredshed og service af højeste kvalitet.

Det primære mål er at sikre, at kunden er tilfreds med sin rengøringsløsning – og derfor bruger DVDMV også megen tid på at afklare behov og afstemme forventninger med kunden forud for opgavens påbegyndelse. Uanset om du vælger at bruge DVDMV til en enkelt rengørings opgave – for eksempel en hovedrengøring – eller om du vælger at lave en fast aftale med det professionelle rengøringsfirma, går DVDMV til opgaven med lige dele flid og passion for den effektive rengøring.

De rengøringsmedarbejdere, som er tilknyttet DVDMV, har mange års professionel erfaring fra rengøringsbranchen, og har derfor en god fornemmelse af, hvori en god og effektiv kvalitetsrengøring består. DVDMV opererer ikke med standardløsninger, men stræber der imod efter at skræddersy hver enkelt løsning efter den individuelle kundes behov og ønsker.

Fleksibilitet og nem tidsbestilling

For at gøre det nemmere og mere enkelt for dig at bestille din rengøring, kan du på hjemmesiden dvdmv.dk bestille rengøring online ved hjælp af en smart kontaktformular. Du kan bestille din rengøring op til tre dage før du ønsker den udført. Og husk, at du som privat person kan trække rengøring fra i Skat via den nye bolig job ordning (tidligere kendt som håndværkerfradraget).

Klik ind på DVDMV og book din billige rengøring i dag!

More articles