Professionel alkoholbehandling med langsigtet virkning

18 May 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du alkoholiker, og har du været det længe? Så bør du overveje at rette op på din tilværelse med en alkoholbehandling.

Hvorfor gå i alkoholbehandling?

Der er mange gode grunde til at søge behandling for alkoholmisbrug på et professionelt behandlingscenter i stedet for at benytte de offentlige tilbud. For det første er der ofte lang ventetid på alkoholbehandling i offentligt regi. Og for det andet garanterer denne form for behandling så langt fra altid varig effekt.

Når du får tilbud om alkoholbehandling hos din egen læge vil denne typisk være i form af antabus. En antabus behandling indebærer et dagligt indtag af medicin i en periode. Antabus reagerer med alkohol i det menneskelige fordøjelses system, og fremkalder øjeblikkelige sygdoms symptomer så som kvalme og opkastninger så snart du indtager alkohol.

alkoholbehandling

Som sådan er en antabus behandling tænkt som en slags skræmme taktik der skal få alkoholikere til at holde sig fra flasken af frygt for denne sygdom. Desværre forholder det sig ofte således at de abstinenser, man vil opleve ved fravær af alkohol i systemet, er langt værre end den sygdom der optræder i forbindelse med alkohol indtag samtidig med antabus.

Derfor vælger mange alkoholikere at drikke på trods af kvalme og opkastninger. Alternativet er nemlig langt værre. Samtidig vil denne form for afvænning være ren symptom behandling. Med antabus kommer du ikke til bunds i de problematikker som forårsager dit misbrug.

Det gør du der imod på et misbrugscenter med speciale inden for behandling af alkoholmisbrug. Og derfor giver det meget mere mening at lade dig indskrive på et sådant.

Få hjælp til afvænning hos Behandlingscenter Stien

Det danske center til behandling af afhængigheds betinget misbrug Behandlingscenter Stien kan tilbyde et fem ugers behandlings forløb med indledende afrusning. Klik ind og læs mere på centerets hjemmeside behandlingscenter-stien.dk.

More articles