Prøv lysterapi i Rødovre – du vil ikke fortryde det!

16 January 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi mennesker vokser sammen med solen, og det skal ikke forstås på samme måde, som planterne gør det.

Men solen er livgivende, selvom man ikke skal komme for tæt på den; den grobunden for alt det liv, som vi har her på Jorden. Hvis den ikke var her, så ville vi gå til grunde.

Men forestil dig også lige en verden, der var mørk hele tiden.

Der er nogle egne af verden, hvor man må leve i områder, hvor solen ikke kigger over horisonten længe, og der er en grund til, at vinterdepressioner er en stor ting for mange mennesker: Det er svært at undvære solens livgivende stråler så længe.

For solen spiller også ind på vores humør.

Hvem kan ikke huske at have gået i flere dage, hvor det bare har været skyet og gråvejr i flere dage, og så titter solen frem i bare nogle timer eller minutter, og ens gode humør vender tilbage.

image

Lysterapi i Rødovre er ikke noget, man skal tage let på

Dog er det ikke altid, at man kan få den naturlige sol at se, hvorfor man kan prøve sådan noget som lysterapi i Rødovre, der er stort set lige så godt som den ægte vare, for her kan man bestemme, hvor meget og hvor længe man vil have lyset.

Vi siger i Danmark, at vi er glade for, at vejret skifter så meget, for så sætter vi pris på, når solen er der, men der er nok også en grund til, at de er så glade i de sydlige lande: Vejret er godt, det er varmt, og der er meget lys.

Derfor har vi danskere vendt os mere indad for at skabe lys indenfor, når der ikke kan være det udenfor, og det er blandt andet således, at man kan benytte sig af sådan noget som lysterapi.

More articles