Optimer dine billeder på nettet med en lyskasse

05 December 2019 admin

editorial

I dag foregår rigtig meget handel og kommunikation på nettet. Som forhandler eller producent er det derfor vigtigt, at de billeder du lægger på din shop eller sender til potentielle kunder, afspejler varen så præcist som muligt. Det kan være rigtig svært, hvis ikke du har adgang til et fotostudie eller professionel lyssætning. Der findes dog løsninger, der kan gøre det både lettere for dig og mere optimalt for dine kunder.

Lyskasser til alle virksomheder

I dag er det muligt at købe såkaldte lyskasser, der er små, hvide bokse med lys, som giver dig den bedste baggrund og belysning, når du skal afbillede ting, der kræver høj præcision. Det betyder, at du som lille virksomhed kan opnå den samme klarhed i billederne som større virksomheder med professionelle studier og lyssætning.

Naturligvis skal du være opmærksom på, at det er stor forskel på størrelsen af kasserne og den du bestiller skal være tilpasset størrelsen på de varer du skal fotografere. Ofte vil du dog kunne finde alternative løsninger, der giver dig muligheden for at nøjes med en mindre kasse, selv om du sælger større varer.

Lyskasser til tekstiler og fibre

Især når det kommer til farver og overflader på ting som tekstiler, garner og andre fibre, er det en kæmpe fordel at bruge en lyskasse, for at sikre den mest korrekte fremstilling af varen til potentielle kunder. Det giver en større chance for tilfredshed, når kunderne kan se, hvad det er de køber.

På nettet kan du finde lyskasser, der er specielt fremstillet til netop dette formål. Blandt andet på https://skovtex.dk/lyskasse/ finder du en variation af forskellige modeller, der kan hjælpe dig til at optimere den visuelle fremstilling af dine varer på din webshop. Ved at optimere billederne på din webshop øger du konverteringen hvilket betyder at det hurtigt er alle pengene værd. 

More articles