Optimal pleje til alle hårtyper med label.m

26 September 2019 Sara Mortensen

editorial

Det roste og fashionable mærke, label.m, er en fuldstændig fantastisk plejeserie til alle hårtyper, udviklet af frisører og stylister. Virksomheden er ledet af familien Mascolo; Toni og Sacha. Fokus holdes på individualitet, unik stil og kreativitet – uden at gå på kompromis kvalitet og pleje. Mærkets produkter er fremstillet af naturlige ingredienser, og du vil mærke en forskel med det samme. 

Herunder vil nævnes tre produkter, hvoraf et er til kroppen; en shampoo, en body lotion samt en hårbørste.

“Diamond Dust Shampoo” fra label.m er et helt særligt produkt, der varmt kan anbefales til alle typer af hår. Shampooens base er blade fra hvide roser, og i den er desuden perlestøv, der får håret til at skinne og dufte helt vidunderligt. Dit hår vil efter brug være blødt som silke – helt uden at føles fedtet og tungt.

Shampooen er fri for de skadelige sulfater og parabener, og du anvender den i fugtigt hår, masserer ind og skyller afslutningsvist grundigt. For at dosere korrekt under brug kan du med fordel tilkøbe en pumpe og dermed være sikker på, at du arbejder med den rette mængde.

“Diamond Dust Body Lotion” er en lækker og nærende creme til din krop, der giver gennemfugtet hud og med sit indhold af perlestøv og hvide rosenblade efterlade den smukkeste glimtende effekt. Er du på vej i byen eller på stranden og ønsker du at gøre lidt ekstra ud af dig selv, så er dette produkt det helt rette valg. “Diamond Dust Body Lotion” anvendes som almindelig lotion.

De fleste kvinder børster deres hår dagligt – og mere end én gang. Men hvad de fleste ikke ved er, at en forkert børste faktisk kan skade dit hår. Du kan anskaffe dig en børste for næsten ingen penge, men hvis prisen er et ødelagt hår, kan det altså godt betale sig at bruge lidt ekstra på en model i bedre kvalitet. 

På smukkere.dk kan du – udover et hav af andre produkter fra label.m – få fat i deres “Detangling Paddle Brush”, der faktisk er en helt nyudviklet model; en hybrid mellem 3 af deres andre børster: “Detangler”, “Vent” og “Paddle Brush”. Den er faktisk genial! Bruges den under hårtørring vil både varme og eventuelt vand føres ud gennem rillerne i hovedet på børsten. Hovedet er desuden ekstremt bøjeligt og masserer din hovedbund uden at rive i håret – hvormed du også undgår skader. Sidst, men ikke mindst, er har den keramisk overflade, og du kan derfor bruge den i badet.

Køb dine produkter fra label m hos smukkere.dk – du finder ovenstående og mange flere, og ingen vil skuffe!

More articles