Nyd din have endnu mere med hjælp til havearbejdet

21 January 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Der findes mange gode årsager til at få hjælp til at ordne ens have. Det kan være, at kræfterne ikke længere er, som de engang var, eller man ikke har tid til ordne det og hellere vil betale sig fra at få det ordnet. Især det mere tunge og kedelige, som at fjerne træer og buske eller få klippet hæk og slået græs.

Det kan også være at du på din grund har nogle store træer og buske, som du enten gerne vil have beskåret eller fjernet og her giver det god mening at få professionelle til at hjælpe, da de har det rigtige værktøj og erfaring. Du kan blandt andet søge efter havearbejde i Svendborg, hvis du bor i det område. 

Det kan også være at du har nogle ønsker og planer om at ændre haven og ønsker hjælp til udførelse. Nogle mennesker kan med få hjælpemidler skabe den smukkeste have, imens andre har brug for hjælp. Både i form af ideer, men også rent praktisk. 

Sikre dit hus 

I forhold til at der er risiko for at få skader i forbindelse med efterårets storme er det en god ide at få skåret sine træer ned til en størrelse, hvor de ikke kan vælte og gøre skade på dit hus. Samtidig er det en god ide at få skåret grene af, så du ikke får en masse blade på dit tag og dine tagrender stopper.

Med de massive regnskyl som vi har fået det seneste par år, er der stor risiko for at få vandskader, hvis taget og tagrenderne ikke er i orden, så vandet kan løbe ned i tagrenden og afløbet og ned i kloakken. Vand der ikke kan komme væk, vil finde vej ind i huset enten ind igennem taget, ind af døre og vinduer eller ned i kælderen. 

More articles