Mød andre troende ved et kristent ophold på refugium

04 January 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Drømmer du om at kunne udleve din tro i selskab med ligesindede? Ville du ønske, at du kunne bruge dage på tilbedelse – og at du kunne praktisere dine religiøse ritualer uden at blive genstand for hån, spot og latterliggørelse? Så skulle du overveje et ophold på et kristent refugium.

Hvorfor tage på kristent refugium?

Som religiøst troende kan det godt være svært at finde sine ben i en sekulariseret verden. I dagens Danmark ligger samfundets hovedvægt ikke just på de åndelige værdier. Der bliver snarere fokuseret på materielle goder og overfladiske ambitioner som ikke just er i tråd med det kristne livssyn.

Samtidig oplever mange troende, som ønsker at have et nært forhold til det guddommelige og ønsker at leve i nåden gennem daglig liturgisk praksis, at blive set skævt til og måske endda forhånet. Det er således ikke altid lige nemt at leve i overensstemmelse med sin tro i det verdsliggjorte samfund. Og det kan til tider være overordentligt vanskeligt at skabe kontakt til ligesindede som deler troen og religiøsiteten.

Derfor kan et ophold af kortere eller længere tids varighed på et kristent refugium være en løsning. På et kristent refugium vil du blive budt velkommen med åbne arme, helt uden fordømmelse, og her få lov at dyrke din tro og din kærlighed til Gud. Du kan vælge frit mellem forskellige refugier i Danmark. Og hvis du ønsker at opholde dig på et refugium som byder alle kristne trosretninger inden for skal du vælge et økumenisk refugium så som Mikkelsbakke Refugium.

Vær velkommen på Mikkelsbakke Refugium

Hos det økumeniske refugium Mikkelsbakke Refugium kan du dyrke din tro og din åndelighed uanset hvilken kristen retning du tilhører. Dette betyder samtidig at du kan lære andre trossamfund at kende under dit ophold. Du kan læse mere om Mikkelsbakke Refugium på https://www.mikkelsbakke.dk/ 

More articles