Moderne konferencecenter i Sønderborg

23 October 2019 Maria Laugesen

editorial

Et konferencecenters vigtigste opgave er at dække dine behov samt tilbyde indbydende og funktionelle omgivelser. Dette betyder blandt andet, at lokalerne skal passe til dit formål og tilbyde de funktioner, du har behov for. For eksempel skal rummet være indrettet til det antal personer, der skal deltage i mødet eller kurset. Der skal være borde og stole opstillet på en måde, der giver mening for jer, og der skal være det nødvendige AV-udstyr. Der vil eksempelvis være forskel på behovene, hvis du skal holde et kursusoplæg for 60-70 personer, eller hvis du skal holde et mindre og mere intimt møde med 8-10 medarbejdere.

Hos Sandbjerg Gods kan de tilbyde dig lige det lokale, du har brug for. De fungerer nemlig som konferencecenter i Sønderborg, hvor de kan tilbyde en række forskellige rum i varierende størrelser og indretninger. Her kan du finde et lokale efter dine behov, uanset hvad du mangler. Derudover leverer de en super service, og ejendommens øvrige faciliteter er ligeledes imponerende. Her finder du diverse opholds- og aktivitetsrum, ligesom godset råder over 105 sengepladser fordelt på 74 værelser. Derfor er der rig mulighed for at deltage i anden aktivitet efter eller mellem møderne, ligesom I kan overnatte på stedet ved længerevarende kurser eller lignende.

På deres hjemmeside kan du læse meget mere om de forskellige bygninger og lokaler, der tilbydes. Her får du en nem oversigt over lokalernes størrelse og kapacitet, så du kan vælge det, der passer til dig. Derudover kan du læse mere om de øvrige rum i ejendommen, ligesom du kan se billeder af det enormt smukke Sandbjerg Gods og dets enestående omgivelser. Her får du grønne og blå naturomgivelser, så langt øjet kan strække sig. Book dit lokale og få en varm velkomst på Sandbjerg Gods, når du skal holde dit næste møde eller kursus i Sønderborg.

More articles