Mangler du skoleudstyr til undervisningen?

09 October 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Der findes mange gode redskaber, der gør enhver undervisning lettere. Sådanne læremidler kan være alt fra timere til tidtagning, taltavler, timeglas, skumterninger, globus, knapper med signallyde – og meget andet. 

Redskaber af denne slags kan være med til at gøre undervisningen sjov for både helt små og større elever. Men hvor finder du et bredt udvalg af skoleudstyr?

Shop skoleudstyr på Lærershop.dk

Lærershop.dk er en webshop med alt, hvad du skal bruge som lærer eller pædagog. Der er blandt andet et væld af redskaber og sjove ting, som du kan bruge til at gøre undervisningen mere interessant.

Nogle af de ting, der gør undervisningen mere sjov og lærerig er f.eks. kuglerammer, taltavler, terninger til tysk eller engelsk, glaskugler og meget andet. 

Shoppen byder også på mange praktiske remedier, du har brug for som lærer. Det kan være alt fra tusser og whiteboards til en klassekalender, stempler og meget mere. 

På Lærershop.dk finder du virkelig alt, hvad du overhovedet kunne forestille dig at skulle bruge i din undervisning. 

Sådan liver du undervisningen op med skoleudstyr

Der findes mange måder at gøre undervisning mere spændende på. Med kreative redskaber er ofte med til at fremme elevernes forståelse for regnestykker eller sproglig lære. 

Et sæt terninger med forskellige engelsk ord på er f.eks. effektive at bruge i sprogundervisning. I stedet for at det hele foregår på et papir, bliver det altså lidt sjovere at bruge terningerne til at lære med.

Skal de helt små elever lære at regne? Så er en kugleramme et ideelt værktøj. Der er med til at visualisere regnestykket og gør det nemmere for eleverne at forstå, hvad der sker, når der plusses og trækkes fra. 

Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan gøre undervisning sjov, spændende og lærerig. Har du behov for et redskab? Så kan du helt sikkert finde det online. 

More articles