Logo design – også for din virksomhed

16 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er din virksomhed på vej til at erobre nogle markeds andele – om ikke andet, så bare i lokal området? Sp har du brug for et flot og solidt logo til firmaet.

Er logo design vigtigt for min virksomhed?

Måske tænker du, at din meget lille virksomhed, som fortrinsvis arbejder lokalt, ikke har brug for noget så fancy som et professionelt designet logo. Men her tager du fejl. Et logo er utroligt værdifuldt for en virksomhed uanset dennes størrelse, udbredelse og arbejds område.

Du har brug for at kunne profilere din virksomhed på effektiv vis, således at den kan markere sig på markedet. Konkurrencen derude er hård – og du ved aldrig hvornår der dukker en ny virksomhed tilsvarende din op i lokale området med en skarpere branding og marketing strategi – og et logo, kunderne husker. Så derfor bør du gøre dig selv og din virksomhed en tjeneste og få udformet dit logo så hurtigt som muligt.

Kan jeg selv designe firmaets logo?

Et logo design skal opfylde mange svære mål på forskellige parametre førend det kan betegnes som stærkt og funktionelt. Dette kræver kendskab såvel til de grafiske værktøjer, som anvendes i forbindelse med logo design, som til de metoder og den psykologi som ligger bag ved udtænkning og udvikling af et logo. Disse kompetencer finder du hos en dygtig grafiker eller grafisk designer, som er uddannet inden for dette fag.

Når du kontakter en sådan fagperson, vil han eller hun samtidig kende vigtigheden af at lade dig komme til orde i design processen. Et logo design vil altid blive til i et samarbejde mellem dig som kunde og din grafiker som håndværkeren. På den måde er du sikker på at få et logo, som både opfylder alle tekniske krav, og som modsvarer dine ønsker og forventinger.

Køb logo hos Logoshop.dk

More articles