Lej en praktisk kaffevogn i Randers

30 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du ofte bevæger dig rundt i bymidten, har du sikkert lagt mærke til de sjove og smarte mobile kaffebarer, som ofte tager opstilling i nærheden af særligt befærdede områder.

Fra en ombygget kabinescooter forsynet med en ægte espressomaskine serverer baristaen friskbrygget kaffe i alle afskygninger til de travle forbipasserende som er på vej på arbejde. Men faktisk er de mobile kaffebarer ikke udelukkende forbeholdt torve og pladser. Du kan også leje en kaffeknallert eller en kaffevogn som kan komme forbi din arbejdsplads eller dit private selskab.

Hvor kan jeg leje en kaffevogn i Randers?

Hvis du er bosiddende, eller din virksomhed er beliggende, i rander, Århus, Viborg, Silkeborg, Skanderborg eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge at leje din kaffeknallert eller kaffevogn hos Kaffeexpressen. Kaffeexpressen er en virksomhed som har specialiseret sig i mobile kaffebarer – de såkaldte kaffeknallerter og kaffevogne – og i at levere friskbrygget kaffe i høj kvalitet.

Når du lejer din kaffevogn eller kaffeknallert hos Kaffeexpressen er du garanteret en top service til en aldeles rimelig pris. Kaffen serveres dampende varm af smilende og service mindede baristaer som er helt hjemme når det handler om at frembringe den helt optimale bryg fra den professionelle espressomaskine. Dine gæster vil kunne vælge mellem de gængse café varianter af espresso kompositioner så som caffe latte, cappuccino, cafe au lait, macchiato, cortado eller americano.

Kaffeexpressen benytter udelukkende de bedste økologisk fremstillede bønner som samtidig er produceret på bæredygtig vis. Ligeledes vil de tilhørende kaffekrus bestå af genanvendelige og biologisk nedbrydelige materialer. På den måde støtter du såvel fair vilkår for kaffebønderne som en miljø og klima venlig indsats når du vælger Kaffeexpressen som din leverandør af kaffeknallert eller kaffevogn til dit selskab.

Du kan læse mere om Kaffeexpressen, og kontakte virksomheden for et tilbud på leje af kaffeknallert eller kaffevogn, via hjemmesiden Kaffeexpressen.dk

More articles