Lad et etableret parkeringsselskab hjælpe med en god parkeringsløsning

14 June 2021 Astrid Pedersen

Er du træt af, at de parkeringspladser, som hører til den ejendom, du administrerer, konstant er optaget af uvedkommende? Så bør du kontakte et parkeringsselskab.

Hvorfor skal jeg lade et parkeringsselskab varetage drift af mine private parkeringspladser?

Der er mange gode grunde til at udlicitere drift og administration af parkeringspladserne tilhørende din ejendom til et privat parkeringsfirma.

Først og fremmest er der det tidsmæssige perspektiv i opgaven. Hvis du selv skulle rende rundt og tjekke bilerne på dine parkeringspladser i tide og utide, kunne du dårligt få tid til andet. Som ansvarlig for ejendommen har du sikkert bedre ting at tage dig til – og du ville med stor sandsynlighed ikke kunne udføre opgaven til alles tilfredsstillelse.

Få den bedste hjælp til at forebygge uvedkommende parkering hos UnoPark

Der ud over vil et professionelt parkeringsselskab have såvel rutinen som de rette værktøjer og det bedste personale til at udføre dette stykke arbejde. Vælger du eksempelvis at lade UnoPark udfærdige en parkeringsløsning til dig, kan du regne med, at den tager højde for netop dine parkeringspladsers størrelse, type og beskaffenhed.

Der er ingen one size fits all løsninger hos UnoPark, som har specialiseret sig inden for fleksible og skræddersyede parkeringsløsninger til alle typer kunder over hele landet. Du vil som kunde hos UnoPark i samarbejde med en dygtig parkeringskonsulent få mulighed for selv at sammensætte din parkeringsløsning ud fra egne ønsker og præferencer.

Hos UnoPark kan du for eksempel vælge en parkeringsløsning indeholdende parkeringsopsyn ved kompetente parkeringsvagter, som kan udstede bødeforlæg til eventuelle parkeringssyndere. UnoPark forestår i denne forbindelse såvel behørig skiltning som inddrivelse af de skyldige beløb. Og så vil du kunne nedbringe risikoen for hensynsløs parkering på dine private parkeringspladser ganske betydeligt.

Den bedste parkeringsservice i Danmark får du således hos UnoPark. Du kan læse mere på UnoPark.dk, hvor du også finder kontaktinformationerne, hvis du vil starte en dialog.

More articles