Lad en dygtig entreprenør i Århus forestå kloakarbejdet

30 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Ved tilbygning og nybyggeri i privat regi samt i forbindelse med større byggeprojekter er der brug for professionel assistance til det, der kaldes byggemodning.

Når du som bygherre står med en grund på hvilken der skal opføres nye boliger er det en god idé på forhånd at sikre at kloakeringen er på plads. Der skal trækkes rørledninger fra samtlige boliger, og disse skal være i stand til at kunne håndtere den pågældende belastning. Og så skal kloak systemet tilsluttes det kommunale kloaknet, hvilket skal foregå i overensstemmelse med de gældende forskrifter og regulativer på området.

Hvilke services tilbyder Harald Røgen & Sønner?

Harald Røgen & Sønner tilbyder entreprenør ydelser inden for alt hvad der handler om byggemodning i forbindelse med nybyggeri, her under kloakering. Som autoriseret kloakmester kan Harald Røgen & Sønner tilbyde kloak løsninger på entreprise niveau, lige som du hos Harald Røgen & Sønner kan få hjælp til vedligeholdelse og rengøring af eksisterende kloak systemer samt udvidelse af disse, skulle du få brug for en større kapacitet.

Harald Røgen & Sønner yder gerne kvalificeret rådgivning i planlægnings og projekterings fasen og forestår lige så gerne den praktiske del af implementeringen. Når du overlader kloakrings opgaverne i forbindelse med dit bygge projekt til Harald Røgen & Sønner er du sikret kloak installationer som følger alle gældende regler og lever op til samtlige standarder. Og da Harald Røgen & Sønner er medlem af branche foreningen Dansk Byggeri har du desuden fuld garanti for kvaliteten af det udførte stykke kloak arbejde.

Hjælp til rengøring, fejlfinding og reparation af kloaksystemer

Der ud over tilbyder Harald Røgen & Sønner kompetent assistance til vedligeholdelse af dine kloak systemer, i form af tv inspektion, højtryks spuling og reparation af skader på kloak rørene. Du kan læse mere om Harald Røgen & Sønners produkter og ydelser på firmaets hjemmeside rogen.dk.

More articles