Lad din lokale tandlæge i Aarhus hjælpe dig med bisserne

15 June 2021 Astrid Pedersen

Når du som tilflytter til en ny by skal finde en fast tandlæge, er det vigtigt, at du ser dig godt for og vælger den klinik med det bedste renomme. Og i Aarhus kan du med fordel vælge TandlægeCenteret Clemens Torv.

Hvem er TandlægeCenteret Clemens Torv?

TandlægeCenteret Clemens Torv er din lokale tandlæge i Aarhus. Hos TandlægeCenteret Clemens Torv kan du få udført alle de gængse tandbehandlinger, lige fra tandtjek til udtrækning af tænder og rodbehandling. TandlægeCenteret Clemens Torv har erfaring med alle typer forebyggende behandling og hjælper dig gerne med at standse udvikling af eksempelvis karies (huller i tænderne) og parodontose.

Hos TandlægeCenteret Clemens Torv kan du samtidig få gode råd og vejledning angående dit daglige tandpleje regime og optimal mund hygiejne. De dygtige tandlæger, tandplejere og klinik assistenter står parat til at hjælpe dig med at holde dit blivende tandsæt sundt og smukt hele livet igennem. Og skulle skaden være sket kan du få den bedste hjælp til udbedring af denne hos TandlægeCenteret Clemens Torv.

Klinikken tilbyder såvel reparation af syreskader og karies ved hjælp af fyldninger som montering af kunstig tandkrone eller isættelse af tandimplantat. Og skulle du have brug for en hel eller del protese som følge af sygdom eller forfald kan TandlægeCenteret Clemens Torv hjælpe dig med en henvisning til en kompetent tandtekniker.

Gå trygt til tandlæge hos TandlægeCenteret Clemens Torv

Lider du af tandlægeskræk er dette ingen hindring for en effektiv tandbehandling hos TandlægeCenteret Clemens Torv. Du skal blot anføre din lidelse i forbindelse med booking af aftale. Så sørger sekretæren for at der bliver sat ekstra tid af til undersøgelse og behandling. På den måde kan du selv styre tempoet og samtidig få de pauser du har brug for i løbet af din konsultation.

Du kan læse mere om TandlægeCenteret Clemens Torv og booke tid til dit første besøg i klinikken på clemenstand.dk.

More articles