Lad din kloakmester sikre din kloak

29 November 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Er du husejer kender du sikkert til de problemer som kan opstå i forbindelse med de til boligen hørende kloak systemer. Det er meget vigtigt at problemerne løses så snart du har konstateret dem – for eksempel ved dårlig lugt fra afløbet i køkken eller badeværelse. Ellers risikerer du alt fra vandskade til sygdom som følge af bakterier fra spildevandet i kloakken.

Hvor kan jeg få hjælp til mit kloakarbejde i Aabenraa?

Søger du en dygtig og erfaren kloakmester i Aabenraa kan du med stor fordel tage kontakt til ES Brolægger & Entreprenør.

ES Brolægger & Entreprenør har sin fysiske beliggenhed på Sydals men kører i hele Syd og Sønderjylland. Siden 2008 har ES Brolægger & Entreprenør, som dengang blev grundlagt af nuværende ejer Erik Skovmand, hjulpet såvel private bolig ejere som erhvervs virksomheder med kloakarbejde – og bygherrer i alle størrelser som underleverandør af entreprenør ydelser.

Erik Skovmand driver sammen med sin hustru Jeanette Skovmand og virksomhedens dygtige medarbejdere det succesfulde firma, som tilbyder alle tjenester inden for såvel brolægning som kloakarbejde. ES Brolægger & Entreprenør er medlem af Danske Kloakmestre, hvilket giver dig som kunde garanti for vel udført arbejde.

Der ud over er ES Brolægger & Entreprenør medlem af Byggeriets kontrol instans byggekvalitet.dk. Og så kan du finde over 150 gode anmeldelser og bedømmelser af ES Brolægger & Entreprenør på portalen Anmelder Håndværker fra tilfredse kunder over hele landet.

Når du vælger at lade ES Brolægger & Entreprenør forestå dit kloak arbejde kan du således være tryg ved at dine kloak systemer er i de bedste og mest professionelle hænder. ES Brolægger & Entreprenør sætter en stor ære i at aflevere et stykke arbejde som både er gennemført og fremtids sikret – og inden for den aftale tidsramme.

Du kan kontakte ES Brolægger & Entreprenør via virksomhedens hjemmeside esbrolaegger.dk

More articles