Lad andre lave tidsregistrering for dig

10 April 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er et tillidsfulgt erhverv, når man overlader til andre, at de skal lave tidsregistrering af en.

Dette kan jo være ved, at man skal tjekkes ind på et arbejde, hvor man måske spørger, om en anden lige kan gøre det for en, fordi det tager lidt tid, og man har travlt med noget andet arbejde.

Eller også er det det med, at man skal have noget tilsynsførende registrering af, hvad man egentlig bruger tiden til på arbejdet, hvor man gerne vil sætte ind med at kunne se, hvor man effektiviserer på dette område. 

Dette kan du læse dig mere på klog på http://www.anca.dk/

Nogle vil nok føle dette som lidt for meget overvågning fra ledelsens eller chefens side, og nogle skal jo alligevel bruge tid på at aflæse den tid, og så skal man lægge en plan for, hvordan man effektiviserer – og kan det overhovedet lade sig gøre i praksis eller kun teori?

Så ender det måske med at blive kontrol for kontrollens skyld, men det kan jo også bare være noget tidsregistrering, der automatisk plotter ud med, hvad tiden bliver brugt til hos de forskellige afdelinger og hos den enkelte medarbejder.

Men tidsregistrering kan jo også være en arbejdsfordeling, som man overdrager til en anden person i en anden henseende.

Dette kan for eksempel være ved, at man træner på at blive bedre til noget og forkorte ens tid, så man lader en anden person have ansvaret og overblikket for at starte og stoppe den tid.

Den slag er nemmere at have en anden til at gøre, så man ikke er helt forpustet til at gøre det selv, eller man registrerer tiden forkert, fordi man selv skal stå for at starte og stoppe tiden med en enhed, man har på sig.

Det kan man gøre med et stopur eller ens stopur på telefonen. 

More articles