Kvit sprutten med Danmarks bedste alkoholbehandling

18 May 2022 Astrid Pedersen

editorial

Drikker du for meget, og har du gjort det længe? Så bør du søge professionel hjælp til at komme ud af vanen.

Vælg et godt misbrugscenter til alkohol afvænning

Hvis du er motiveret for at gøre noget seriøst ved dit drikkeri bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten når du beslutter dig for at gå i afvænning. Du bør derfor vælge et misbrugscenter med en høj succes rate som vidner om behandlingens effektivitet.

Hvis du er interesseret i at lægge flasken på hylden én gang for alle, og lade den blive liggende der gennem resten af din tilværelse, er det en god idé at kigge efter et misbrugscenter som tilbyde indlæggelse under behandlings forløbet. Når du kommer væk fra dit vante miljø vil fristelsen for at falde til bage i misbruget nemlig være knap så fremherskende. Og så kan du bedre holde fokus på din heling og fremdrift når det handler om den terapeutiske behandling.

Hvor kan jeg få en effektiv alkohol behandling med varige resultater?

Hos Behandlingscenter Stien, et dansk misbrugscenter som benytter Minnesota kuren i forbindelse med misbrugsbehandling, kan du få tilbudt et behandlings forløb af cirka fem ugers varighed. Forløbet indledes med afrusning hvis dette er nødvendigt – og det vil det være hvis du har opretholdt et massivt misbrug gennem flere måneder, måske endda år.

alkoholbehandling

Derpå vil du gennemgå terapi, på individuel basis såvel som i grupper. Formålet hermed er at kommer til hunds i de problematikker som har ført til dit misbrug, og gøre dig bevidst om dit forhold til de vanedannende stoffer.

Efter endt ophold vil du blive tilbudt opfølgende møder som har til hensigt at reducere risikoen for tilbagefald. Og med hjælp fra din mentor – en af de til centeret knyttede misbrugskonsulenter – vil du kunne holde dig ædru resten af livet.

Du kan læse mere om Behandlingscenter Stien på behandlingscenter-stien.dk.

More articles