Konference med fantastiske omgivelser i Kerteminde

02 December 2020 Tina Høy

editorial

Søger I efter et godt sted at holde konference? Måske søger I specifikt efter konferencer i Kerteminde? Det betyder meget for deltagernes helhedsindtryk af konferencen, hvordan omgivelser, forplejning og værtskab opleves. Tornøes Hotel i Kerteminde kan tilbyde alt til en god og effektiv konference og giver et afbræk fra den sædvanlige arbejdsdag.

Deltagerne vil både få gode indput fra det faglige indhold jeres konference og tage derfra med fornyet energi. I pauser og fritiden er det muligt at gå tur ved vandet eller opleve Kerteminde Havn og by.

Faciliteter

Hotellets mødefaciliteter er lyse og moderne og udstyret med lækre møbler, og I kan være op til 200 deltagere. I kan selvfølgelig koble jer på det hurtige trådløse internet gratis, og de har også det AV-udstyr, I har brug for. De har lokaler til alt fra mindre møder til omfattende kursusophold.

Tornøes Hotel er placeret lige ud til havnen og har en dejlig udsigt over Kerteminde Fjord og Havn.

Hvis I ikke har tid til selv at planlægge konferencen i alle detaljer, hjælper Tornøes Hotel gerne. De har egen restaurant og kokke – og en sjov detalje kan være at få leveret specialøl fra deres eget bryggeri, Kerteminde Bryghus.

Konferencen kan evt. afsluttes med at besøge hotellets restaurant med flot havudsigt. De kan naturligvis sørge for overnatninger (de har 59 værelser). 

Der er også mulighed for forskellige oplevelser, fx Kerteminderevyen.  

Historie

Tornøes Hotel startede som en købmandsgård og i 1865 får ejeren gæstgiverborgerskab, så traditionen startede for længe siden. Hotellet er renoveret gennem årene og har fået sit eget bryggeri, Kerteminde Bryghus.

En anmelder giver 5 ud af 5 stjerner og skriver, at det var dejlige og hyggelige omgivelser med god udsigt. Hun roser værelset, forplejning og personale til skyerne.  

Tornøes Hotel kan kontaktes for et tilbud, der passer til lige netop jeres ophold og en præsentation af menuen på dagen. 

More articles