Kom deller og fedtpuder til livs med en fedtfrysning

08 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af dine fedtdepoter, som ikke vil forsvinde, uanset hvor meget du end træner og hvor sundt du ellers lever? Så kan en fedtfrysning være noget for dig.

Hvad er en fedtfrysning?

En fedtfrysning er en metode til fjernelse af de genstridige fedt depoter. Du vil som oftest opdage en det er nærmest umuligt at slippe af med den irriterende delle på maven, puderne på flankerne eller de berømte ridebukselår som gør at din profil ikke står så skarpt som du måske kunne ønske.

Her kan en fedtfrysning være til stor hjælp. Netop disse fedt depoter er nemlig særdeles modtagelige for denne behandling, da fedtet ligger deponeret lige under huden.

Hvordan foregår en fedtfrysning?

Ved en fedtfrysning suges huden – og den berømte delle – op i en stor sugekop hvorpå selve nedkølingen sættes i gang. Huden og de irriterende fedt celler fryses i intervaller således at der ikke opstår skader i vævet.

Ved denne behandling dør fedtcellerne mens cellerne i hud og bindevæv forbliver intakte. De døde fedt celler bliver skyllet ud af kroppen ad naturlig vej over et forløb på fire til seks uger. Her efter vil du kunne se resultatet af din fedtfrysning. Og så kan du beslutte dig for om du ønsker en session mere.

Hvorfor vælge fedtfrysning i stedet for fedtsugning?

En fedtfrysning er en langt billigere og mere skånsom metode til fjernelse af fedt depoter end en fedtsugning. En fedtfrysning tager kun en times tid. Du skal ikke indlægges, bedøves eller skæres i i forbindelse med en fedtfrysning. Og der er ingen restitutions tid efter en fedtfrysning.

Hvor kan jeg få en fedtfrysning i København?

Hos Inviocare tilbydes den patenterede CoolTech fedtfrysning som er den officielle fedtfrysning metode. Læs mere, og boom tid til din fedtfrysning, på https://inviocare.com/behandling/cooltech/.

More articles