Kiropraktor for børn i Vejle

10 August 2020 Astrid Pedersen

Er din baby mere en almindeligt urolig, og har du en fornemmelse af at det lider af smerter som du ikke selv kan lindre? Så kan du prøve med en tur til kiropraktor.

Kan børn have glæde af kiropraktisk behandling?

Måske har du svært ved at forestille dig hvordan babyer og små børn på nogen mulig måde skulle kunne få brug for – endsige glæde af – kiropraktisk behandling.

De fleste forbinder kiropraktik med noget man som voksen har brug for fordi man igennem hele sit liv har belastet kroppen forkert og derved oparbejdet nogle skavanker. Men et spædbarn kan – hvor utroligt det end lyder – også have skavanker som kræver kiropraktisk behandling. Spædbørn kan have skader på bevæge apparatet så som låsninger i leddene som følge af en skæv foster stilling under den sidste del af graviditeten. Og mange babyer, som lider af kolik, kan faktisk have stor glæde af en tur til kiropraktor.

Du bør holde øje med om dit spædbarn udviser et eller flere symptomer på lidelser som kan behandles kiropraktisk. Det kan for eksempel være at barnet har svært ved at dreje hovedet i den ene retning, og derfor kun vil ligge med hovedet drejet til den modsatte side.

Det kan også være at barnet har svært ved at finde ro i forbindelse med amning og generelt virker rastløst og plaget – eventuelt med dårlig eller forstyrret søvn. Og hvis dit barn lider af kolik vil du slet ikke være i tvivl om hvad der er fat!

Hvordan foregår kiropraktisk behandling af spædbørn?

Der er selvfølgelig stor forskel på den behandling en kiropraktor yder til en voksen, og så kiropraktisk behandling til børn og babyer. Hos Kiropraktisk Klinik Vejle kan de dygtige kiropraktorer udføre de blide stræk og vrid som kendetegner børne kiropraktor under trygge og rolige forhold. Du kan læse mere om kiropraktor for børn i Vejle på kiropraktorvejle.dk

More articles