Kan din maler i Hillerød lige hjælpe med en lille opgave?

25 October 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke fordi, du har en større opgave derhjemme, der skal ordnes af din sædvanlige maler fra https://malerkanonen.dk/maler-hilleroed/

Sådan et eksempel kunne være med at skulle have malet flere lokaler i forskellige farver eller samme farve, eller det bare er ét stort rum, som der skal males fra top til bund, så du er indstillet på, at det skal dækkes af derinde, du ikke kan bruge lokalet, og der skal males flere gange efter.

I sådan et tilfælde er det smart at bestille malerne i god tid, så man ved, at man har dem reserveret til et klare den opgave over den tidsperiode, så man også er klar til det selv, hvornår det skal foregå.

Nej, det her eksempel er mere det med, at man måske har flyttet nogle møbler og opdaget, at malingen er skallet af bagved, at hunden har flænset lidt i tapetet med maling på, eller der er kommet nogle misfarvninger på en enkelt væg.

Så kan de vel lige komme ud og hjælpe dig med den opgave kort?

Selv en mindre maleropgave skal planlægges

Bare eksemplet med en misfarvet væg er jo ikke noget, hvor man bare kan gå hen at male den plet, hvor der er misfarvninger på, for så kommer de andre områder til at se gamle ud, når man blot påfører maling på et enkelt område.

Så den lille opgave ender alligevel med at blive en stor opgave, fordi man så skal hen at male hele væggen for en sikkerheds skyld – og nu man alligevel er ved det, så kan man jo lige så godt tage hele rummet med.

Er tapetet revet i stykker, så er man jo desværre nok også ude i, at man skal have påført nyt tapet på hele væggen.

Og sådan kunne man blive ved; så selv den lille opgave ender med at blive omfangsrig.

More articles