International rekruttering – Søg imellem professionelle verden over

13 August 2020 Athene Eriksen

Mangler du den perfekte medarbejder, til en åbning i din virksomhed? Så kan vi tilbyde dig internationale rekrutterings-services, til at finde den helt rette kandidat. Siden vi startede vores virksomhed i 1998, har vi assisteret firmaer i hele verden, i at finde de ansatte som bedst komplementerer de værdier og erfaringsniveauer, som passer til deres individuelle ønsker og behov.

Global rekruttering:Søgning uden grænser

I disse moderne og internationale tider, er man ikke længere begrænset til at vælge imellem de kandidater, som er i nærområdet. Som verden er blevet mere globaliseret, er vores muligheder for at søge imellem kandidater udenlands, også steget betydeligt. Vi har nu 50+ kontorer, lokaliseret i 36 forskellige lande, med mere end 700 partnere og medarbejdere. Dette betyder at vi på tværs af brancher, kan søge imellem et bredt spektrum af professionelle, som specialiserer sig inden for diverse arbejdsområder. 

Verden er for dine fødder og vi er stolte af at kunne hjælpe dig og din virksomhed, til at øge jeres vækst og produktivitet. Med mere end 650.000 professionelle kandidater i vores kundedatabase, er vi sikre på at vi også vil kunne hjælpe dig, til at finde en medarbejder med alle de rette kvaliteter, til at blive en uundværlig bestanddel af din virksomhed.

At finde de rigtige ansatte til at udføre arbejdet, er en essentiel del af at vokse som firma. Alle bidrager med deres egne kompetencer og vi mener at internationalisering, gør det betydeligt nemmere for mange virksomheder, at finde disse ansatte. Vores kunder beskæftiger sig bl.a. inden for: IT, Finans, Økonomi, Salg, HR, Produktion og Logistik m.m.

Vi kan tilbyde dig vores assistance, indenfor eksempelvis: Rekruttering, HR-konsulentydelser med henblik på Executive Search, Test/Assessment og Outplacement. Vi dækker derfor et bredt område, af professionelle kandidater og virksomheder og det vil være vores fornøjelse også at assistere dig i dette. 

Ønsker du at vide mere om international rekruttering og hvordan du finder den perfekte kandidat til dit firma? Så kan du med fordel se mere her.

More articles