Hvornår har jeg brug for en håndsprit dispenser?

19 July 2020 Astrid Pedersen

Som indehaver af en forretning hvor der til hverdag kommer kunder, en klinik som tager imod klienter, eller en kontorvirksomhed har du pligt til at hjælpe besøgende med at opretholde de påkrævede høje hygiejne standarder. Dette betyder at du skal gøre det muligt for dine gæster at spritte hænderne af inden de besøger din ejendom. Og dette gør du mest effektivt ved hjælp af en håndsprit dispenser, placeret ved indgangen.

Hvilken type håndsprit dispenser skal jeg vælge?

Der er flere forskellige typer håndsprit dispenser at vælge imellem. Du kan vælge en håndsprit dispenser på stativ hvis du ønsker at kunne flytte din håndsprit dispenser rundt i lokalet. Ønsker du at spare plads kan du vælge en håndsprit dispenser med beslag til montering på væg.

Du kan også vælge en bord håndsprit dispenser hvis du vil have din håndsprit dispenser stående på disken – eller hvis dine gæster besøger dig i din konsultation i hvilken du har et bord stående. Det vigtigste er at du vælger en håndsprit dispenser af god og solid kvalitet så den bevarer sin funktionalitet hele dagen lang.

Hvor kan jeg finde den bedste håndsprit dispenser?

Hos Haandspritdispensere.dk finder du et stort og varieret udvalg af håndsprit dispensere i flere forskellige udformninger. Haandspritdispensere.dk forhandler håndsprit dispensere på stativer fremstillet af virksomheden König & Meyer – en tysk producent af især stativer til musikere og scene.

König & Meyer har altid været kendt for deres stativer i solid kvalitet og formidabelt design. Dette gør sig også gældende for virksomhedens håndsprit dispenser stativer og holdere. Når du køber håndsprit dispensere på stativ, hvad end der er tale om et gulv eller et bord stativ, hos Haandspritdispensere.dk får du således et bruger og rengørings venligt produkt med mange ekstra fordele.

Du kan se og bestille de smarte håndsprit dispensere via hjemmesiden https://haandspritdispensere.dk/ 

 

More articles