Hvordan vælger du det bedste domænenavn?

29 April 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Er du kommet dertil, hvor du ønsker at oprette en hjemmeside, en webshop eller måske en personlig blog om dit liv, hvor andre kan følge med. Så er det naturligvis vigtigt at have et domænenavn, som de kan finde dig på, når de søger online.

Et domænenavn skal naturligvis afspejle din virksomhed, koncept eller brand. Her er der flere ting, som du bør tage stilling til, så du vælger et smart og nemt domænenavn for din kunder og besøgende. 

ledige domæner

Sådan vælger du det bedste domænenavn

For at vælge det bedste domænenavn, bør du overveje, hvor langt det skal være. Det skal helst gerne være så kort som muligt, så det er nemt at søge efter. 

For det andet skal du overveje om du ønsker at være synlig i kun Danmark eller udlandet. I så fald er det vigtigt at tage hensyn til om der er æ, ø eller å med i domænenavnet. 

Som det sidste og måske det vigtigste punkt, er det vigtigt at tjekke om domænet er ledigt.

Her kan du se om domænet er ledigt

Har du fundet frem til et genialt navn til dit domæne – så kan du med fordel se om det domænenavn er ledigt, eller hvad det koster hos http://xn--ledigedomner-fdb.dk/

Det er hurtigt og let, og det er en god idé at gøre det så tidligt i processen som muligt. På den måde kommer du nemlig ikke til at forelske dig i et domænenavn, som allerede er optaget. Der er ikke noget værre end at sætte sig fast på et navn og så finde ud af, at domænet ikke er ledigt.

Så derfor – tjek om domænet er ledigt allerede mens, du brainstormer. Ofte får du også andre forslag serveret, hvis dit ønskede domæne er optaget, og det kan hjælpe dig videre i din søgen efter det perfekte domænenavn.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://alltomkonst.se/

https://konst-bloggen.se/

https://konst-rikt.se/

https://konst-sidan.se/

https://konstbloggen.se/

https://konstihemmet.se/

https://konstinspiration.se/

https://konstnytt.se/

https://konstsajten.se/

https://nyare-konst.se/

https://utforska-konst.se/

https://vardags-konst.se/

More articles