Hvordan køber man lingeri i gave?

06 April 2021 Maya Hindsberg

editorial

Jul, fødselsdage, valentinesdag, årsdage eller bare fordi du gerne vil forkæle kæresten, er alle sammen gode grunde til, at købe lingeri i gave til hende, du elsker. Desværre er det ikke bare uden problemer. For når du har taget beslutningen, så støder du hurtigt på spørgsmålene – hvordan og hvilket undertøj skal jeg finde?

Der findes nemlig virkelig mange forskellige modeller, snit og typer undertøj. Skal du vælge thaitrusser, hipstere, shapewear, jule lingeri, braletter, en balconette eller noget andet? Det udløser dermed også flere spørgsmål, såsom hvad kan hun lide? Er hun typen, der foretrækker bh’ere med massere af støtte og i sjove farver, er hun til det mere elegante og nedtonede look, eller foretrækker hun braletter? Alt dette er godt at overveje, når du skal købe undertøjet. Derudover kommer spørgsmålet om, hvad for en størrelse, hun bruger. Alt dette kan du enten spørge hende om, hvilket nok ødelægger overraskelsen lidt, eller du kan gå lidt på jagt og tage note af, hvad hun plejer at gå i, og evt. tjekke størrelsen og mærket, hvis du kan komme til det. Tjek evt. https://www.love-lingeri.dk/ for ideer.

Hvorfor lige præcis købe lingeri i gave? 

Det er efterhånden lidt en kendt stereotyp, at manden løber ud i lingeributikken dagen før juleaften for at finde et enten flot, sødt eller sexet sæt lingeri til kæresten i gave. Det er i hvert fald det tidspunkt, hvor de fleste mænd besøger en undertøjsbutik. Heldigvis behøver man ikke besøge en fysisk butik mere. Der er nemlig rigeligt af online indkøbsmuligheder. 

Det forklarer dog ikke, hvorfor du gerne vil give kæresten undertøj i gaven. Det skyldes, at mange kvinder, for det første, elsker at blive forkælet med noget, der får dem til at føle sig smukke og lækre, for det andet, fordi det er en meget personlig gave, som også viser, at du finder hende smuk, og at du kender hende. 

More articles