Hvordan får du et godt forløb på et autoværksted?

15 March 2022 Cecilie Mortensen

editorial

Autoværksteder er der nok af rundt i landet, derfor er chancerne relativt store for, at du kan finde en i dit lokalområde. Spørgsmålet er bare, hvordan du vælger er autoværksted, hvor du får et godt forløb? Det tager vi et nærmere kig på her. 

Tips til et godt forløb hos et autoværksted 

Kør bilen forbi et erfarent autoværksted 

Et godt forløb hos et autoværksted kan blandt andet være koblet op på, at du kører forbi et autoværksted med erfarne folk. For det er ikke til at komme uden om, at erfaring kan spille en rolle ift., arbejdet der udføres på din bil. Sæt dig derfor også lidt ind i, hvem der er tilknyttet værksted, og hvor lang tid værkstedet har eksisteret. 

autoværksted

Sæt en prisramme, før arbejdet går i gang 

Et andet tip, som også er utrolig vigtigt er, at der sættes en prisramme, før mekanikeren går i gang med arbejdet. Det vil sige, at der f.eks. ikke laves ekstraarbejde, med mindre du har godkendt det. For så har du endnu mere styring med, hvad din regning løber op i. 

Undersøg om der er garanti på arbejdet

Noget der også kan komme dig til gode er, at du undersøger, om der er garanti på arbejdet. For hvad end der skal laves større eller mindre reparationer på din bil, så er det rart at vide, at du kan vende retur, hvis der opstår udfordringer med det, der er lavet. For så er du ekstra godt sikret, når du vælger det pågældende autoværksted.

Hvis du forsøger dig med at have disse tips i baghovedet, så skal du nok havne hos et autoværksted, du og din bil bliver glade for. Du kan også starte med at række ud til dette autoværksted, hvis du er bosat i Solrød eller omegn, og hvis du kører i Citroën eller Peugeot: https://slothsauto.dk/vaerksted.

More articles