Hvor mange har ikke betrådt dit gulv gennem tiden?

26 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis et gulv kunne tale, så havde det nok mange historier at fortælle!

Hvis man lige har fået lagt et gulv fra https://assensgulv.dk/ , så bemærker man nok det ekko, som det giver, når man betræder det første gang, fordi der ikke er inventar i lokalet endnu til at opfange lydene.
Men man er også meget opmærksom på, hvordan det føles og lyder at gå på, om man gør det med bare tæer eller med sko på.

Andre i hjemmet skal også lige prøve det, og man bemærker det for gæster, når de kigger forbi.

Har man lagt gulvet som træplader, så taler man jo nok om, hvad det er for noget træmateriale, man har brugt, om man har ramt samlingerne godt nok, og hvad man vælger at bruge som lister.

Med tiden vænner man sig til gulvet, og det er kun en god ting, at man ikke tænker over det, for det er jo mere, hvis der er fejl eller problemer ved gulvet, at man skænker det for mange tanker.

gulv

Der har været mange mennesker, der har gået en tur henover ens gulv

Med tiden ender man med at betræde det gulv mange gange, og man skal sørge for at vedligeholde det, så det kan holde i mange år.

Hvis det er et trægulv, så gør man som regel det ved at give det en gulvafslibning nogle gange.

Når man så vælger et nyt gulv fra samme firma, så gør man nok status over, hvornår man fik det lagt, og man tænker på, hvor mange arrangementer og besøgende, der har været en tur over det – måske har det endda været berømte mennesker!

Sådan kan man blive helt nostalgisk ved at dvæle ved ens gulv, men samtidig ser man også frem til det gulv, som man skal have lagt som det næste og få en masse nye minder med.

More articles