Hvor finder jeg mundbind mod smitte online?

28 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Lider du af en bakterie eller virus infektion i luftvejene, og ønsker du ikke at belemre andre med potentiel smitte fare? Så har du mulighed for at begrænse smitte spredning ved at iføre dig et mundbind til engangs brug, når du befinder dig i det offentlige rum. Og det behøver ikke engang at koste spidsen af en jetjager at anskaffe de praktiske mundbind.

Hvorfor skal jeg bruge mundbind når jeg er syg?

Mange mikro organismer som for eksempel bakterier og vira spredes gennem aerosoler – det vil sige den sky af mikroskopiske dråber, som spredes når vi hoster eller nyser. I visse tilfælde vil smitte også kunne spredes gennem udåndings luft, som også indeholder en del fugt.

Et mundbind vil kunne filtrere denne luft, således at smitten ikke spreder sig til andre mennesker, når du bevæger dig rundt i eksempelvis et supermarked eller på andre befærdede steder. Med et mundbind kan du således signalere til andre mennesker at de bør holde afstand, og samtidig at du viser hensyn til dem ved ikke at udsætte dem for unødig smitte risiko.

Hvordan bruger jeg et mundbind til engangs anvendelse?

De smarte engangs mundbind fra Testsmart er designet således at de kan tilpasses dit ansigt. Den stive kant på mindbindet skal vende opad, således at du kan forme den over din næseryg. Den hvide del af mundbindet skal vende indad, og den blå udad. Mundbindet fastgøres ved hjælp af elastikker, som monteres bagom ørerne.

Du kan bruge dit mundbind indtil det begynder at føles fugtigt, så skal mundbindet kasseres, og må under ingen omstændigheder genbruges. Mens du bruger mundbindet vil du stort set ingen genere have heraf. Mundbind fra Testsmart udmærker sig derved, at de har en meget lav vejrtræknings modstand, hvilket gør at du ikke vil få problemer med åndedrættet.

Find de CE mærkede mundbind mod smitte online på Testsmart.dk

More articles