Hvor finder jeg den bedste take away i Ringsted?

07 June 2019 Astrid Pedersen
image

editorial

Det kan selvfølgelig godt være lidt stramt med udvalget af restauranter, som tilbyder take away i høj kvalitet, når man først bevæger sig lidt uden for de større byer. Men her er Ringsted til alt held godt med. her finder du nemlig steak restauranten Ferdinands Bøfhus, som er berømt milevidt for sin prima håndtering af det lækre oksekød. Hos Ferdinands Bøfhus fremstilles samtlige retter af det fineste oksekød fra forskellige steder i verden – herunder Danmark, USA og Uruguay – og med tilbehør af de bedste kartofler og øvrige grøntsager.

Når du spiser hos Ferdinands Bøfhus, er du garanteret en madoplevelse af de helt store. Der kæles for detaljerne og kræses om kunderne fra forret til dessert. Og når du køber take away fra Ferdinands Bøfhus, får du den gode mad oplevelse med hjem til dig selv. Ideelt til de dage, hvor man er for træt til at lave mad selv, og heller ikke kan opbyde det nødvendige overskud til at gå ud og spise.

Take away fra Ferdinands Bøfhus – når I skal forkæles derhjemme

Hele familien kan være med, når du bestiller take away hos Ferdinands Bøfhus i Ringsted. Du kan vælge imellem lækre burgere, pikante tapas brætter, småhapser og selvfølgelig møre bøffer, kyllinge steaks eller saftige ribs. De vel tilberedte burgere fra Ferdinands Bøfhus fås som take away i forskellige varianter – Big Texas Bbq Burger, Ferdinands Burger, Kylling Bbq Burger og The Mexican Burger – og der kan tilkøbes ekstra tilbehør, sauce i flere forskellige varianter samt en ekstra bøf.

Således er der altid noget at finde for enhver smag, når du vælger at bestille take away fra Ringsteds bedste steak house. Og så er priserne hos Ferdinands Bøfhus aldeles rimelige. Du kan læse mere, og se og bestille retter som fås som takeaway hos Ferdinands Bøfhus, på https://ferdinands.dk/produkt-kategori/take-away/ 

More articles