Hvis du skal have ordnet din terrasse

02 November 2021 Steffen Petersen

editorial

At have en terrasse i sin have er pragtfuldt. Her kan du få dejlige stunder sammen med familien med lækkert grillmad, eller hygge aftener med dine venner. En terrasse er uundværlig i forår – og sommerperioderne, hvor du tilbringer meget af din tid udenfor. Hvis du har en terrasse, som du gerne vil have bygget om, så skal du læse med her. Her vil vi komme omkring, hvordan du kan få bygget en ny terrasse til dit hjem. 

 

 

1. Få målt godt op

Det første du skal have gjort, det er at få målt din nuværende terrasse op. Det kan hjælpe dig med at få et overblik over, hvor meget træ du skal købe, hvis du selv skal bygge terrassen. Herudover kan det være, du gerne vil have et særligt design til din terrasse, der gør at du skal bruge et bestemt antal mål, for at kunne eksekvere dette. Så få målt op, og skriv det hele ned, så du har noget at gå ud efter. 

 

 2. Få tegnet en plantegning

Nu hvor du har alle dine mål, kan du begynde at lave tegningen af din nye terrasse. Hvis dette er noget, der ligger ud over dine evner, kan du hyre nogen til at gøre det for dig. Der findes mange terrasse-firmaer derude, som vil udføre hele arbejdet fra design og konstruktion af den nye terrasse, helt ned til levering af det. Du skal blot give dem dine mål og tegninger, eller måske bare give dem målene af din nuværende terrasse, så de kan se, hvordan den ser ud.

 

3. Beslut dig for materialet til din nye terrasse

Der findes mange forskellige materialer, som kan bruges til at bygge en terrasse. Nogle af disse omfatter træ, sten og fliser. Hvis du vil vide mere om disse materialer, kan du spørge i den butik, hvor du køber dem fra, eller læse om det på nettet. Du bør også beslutte, om din nye terrasse skal være ensfarvet, en med mønster eller måske helt af træ.

Du kan finde mere om terrasser og priser via dette link: https://www.kun-terrasser.dk/priser 

More articles