Hvilket webhotel skal jeg vælge til min webshop?

17 September 2021 Emilie Jacobsen

Drømmer du om at være din egen chef og have en webshop, er du sikkert begyndt at se på, hvordan du kan realisere det. Noget af det, du skal have fundet er et billig webhotel og domæne. De er afgørende for, at du kan komme i gang med at bygge din webshop op. 

Men hvilket webhotel er lige det rette for dig som kommende webshopejer? Det kan være svært for dig at vide, hvis du ikke kender noget til markedet. I det tilfælde kan det være en god ide for dig at se nærmere på en guide som webhotel-guiden.dk. De har beskrevet en række danske webhoteller, og hvem de henvender sig til. Du kan derfor nemt få et indblik i, hvilke der egner sig til en webshop. 

Nogle webhoteller har særligt specialiseret sig i webshops. De gør det derfor nemt for dig at downloade den software, du skal bruge til at bygge webshoppen op i, lige som de også giver dig gode muligheder for at opgradere dit abonnement med tiden, så du får mere serverplads. Har du ambitioner om at bygge en stor webshop op, er det altså oplagt at se nærmere på dem. 

Alle webhoteller har businessabonnementer 

Selvom et webhotel ikke henvender sig direkte til dig, der vil have en webshop, kan du stadig godt vælge at være kunde hos dem. Alle webhoteller har nemlig abonnementer, der henvender sig til virksomheder. Dermed kan du altså få en stor mængde serverplads og adgang til telefonisk kundeservice. 

Men hvorfor vælge dem frem for de webhoteller, der har specialiseret sig i webshops? Først og fremmest kan det være en god ide på grund af prisen. Hvis du ikke har ambitioner om at bygge en webshop op, der bare bliver ved med at vokse med tiden, kan det være værd for dig at se, hvor du kan få det billigste webhotel. 

More articles