Hvilket segboard er bedst?

08 June 2020 Marcus Løhde Nielsen

Ønsker du et nyt og sjovere køretøj? Et transportmiddel ud over det sædvanlige, men aldrig bør undervurderes? Så vælg et segboard! 

Segboardet er lillebroren til en segway. Sidstnævnte har gennem en lang årrække været en attraktiv mulighed for det fartglade i storbyer, såvel som på de små gader. Det er nemt, sejt og super hurtigt at komme rundt. 

Den optimerede lillebror

Men nu har segwayen fået en ven, der overraskende nok er endnu mere praktisk. Det er segboardet. Et segboard har samme styremekanisme som en segway, hvor man skal læne sig mod den vinkel, man vil køre ad. Ved en segway har du et styr, der bruges til at holde balancen og nemt vælge retning. På segboardet, også kaldt hoverboard, slipper du for dette styr, du er i stedet fri ved dine arme. Kun dine fødder rører boardet. Det kan virke skræmmende, men frygt ej! Det er nemt og langt mere praktisk end sin storebror. 

Men hvilket segboard bør du vælge? Det kan du få hjælp til at afgøre fra TechEksperten. De har skrevet en vejledende og grundig analyse af de bedste segboard typer. 

TechEksperten har skrevet, at køretøjet længe har været kendt, men først har oplevet deres gennembrud i Europa i de seneste år. Derimod har det haft en større succes i USA og i Asien.

Det er nu blevet en mere vanlig ting i Danmark og resten af Europa, og der bør du ikke misse ud! Du kan dertil få al den nødvendige viden hos TechEksperten, inden du træffer valget om hvilket segboard, du vil begive dig ud på.

Gennem deres vejledning giver de flere eksempler på segboards, hvor de sammenligner pris, topfart og den maksimale distance på en opladning.

Så er du overbevist om, at du skal have et segboard? Så hop ind hos TechEksperten! Du vil ikke fortryde det. 

More articles