Hvilken betydning har en god vicevært?

16 April 2020 Lotte Hindsberg

editorial

At have en god vicevært kontra en vicevært er enorm. Det er din vicevært der kender bygningen bedst. Dens svagheder, områder man skal holde ekstra øje med og også de mennesker der bor i bygningen. Hvem er det og hvilke udfordringer har de. En vicevært er meget mere end en der kommer og vasker gulvet, slår græsset og fjerner sneen om vinteren. Det er selvfølgelig muligt at hyre end der blot kommer, vasker og slår græsset og så går igen men vis du vil have en ægte vicevært så bør du vælge en der også lærer bygningen og dens beboere at kende.

Valg af vicevært

Som ejer eller bestyrelse af en ejendom kan i vælge at ansætte en vicevært til at komme at varetage de opgaver i bliver enige om eller i kan hyre et ejendomsservice firma til det. Det kan f.eks. være https://dahlin-ejendomsservice.dk/vicevaert/

Uanset om du vælger den ene eller anden løsning er det vigtigt at du har gjort dig klar over hvilke opgaver viceværten skal varetage og hvilke du som ejer eller bestyrelse selv vil varetage. Det er vigtigt at lave en aftale der er så fleksibel, at der er rum til uforudsete opgaver ellers kan det hurtigt ende med at blive dyrt. De fleste år kommer der sne en to gange om året og det er også fint nok men hvis man har en aftale om at viceværten kun skal komme 2 gange i løbet af en uge så bliver det dyrt at skulle have dem ud 14 dage i træk hvis der kommer en vinter, som vi havde i 2010 i ugevis. 

Det er en god ide at tjekke hvad nuværende og tidligere kunder har haft af oplevelser, hvis i vælger at hyre et firma til at klare opgaven. Har de været glade eller det modsatte.

More articles